EVA Professional EVONDIL QUATERNIUM PERMANENTE - ilgalaikio garbanojimo priemonė

„Evondil Quaternium Permanent Wave“ * yra novatoriška ilgalaikio garbanojimo priemonė, su A-KERATINU kurią galima naudoti visiems plaukų tipams. Suteikia apimtį, formą bei gyvybingas, ilgai išliekančias garbanas, o plaukams suteikia blizgesio ir minkštumo. Nepažeidžia plaukų natūralių savybių. Sudėtyje esantis Quaternium polymer sustiprina formą ir garbanas, minkština ir atkuria plaukus ir palengvina jų formavimąsi. Naudojant „Evondil Quaternium Permanent Wave“, plaukai išlieka stiprūs ir garbanoti, sveikai atrodantys, nepažeisti.

SU A-keratinu

BE silikonų

Net 4 skirtingi lygiai, pritaikomi įvairiems plaukų tipams:

  • Evondil Quaternium 0 – stipriems;
  • Evondil Quaternium 1 – natūraliems; 
  • Evondil Quaternium 2 – dažytiems ar šviesintiems;
  • Evondil Quaternium 3 – balintiems ar dažytiems sruogelėmis plaukams.

Naudojimas: sukite plaukų suktukus ant švarių ir šlapių plaukų. Sudrėkinkite plaukus ir suktukus specialiu ilgalaikio garbanojimo skysčiu (perming liquid) pagal plaukų tipą. Permanents Nr. 0 ir Nr. 1 veikimo laikas yra 20 – 30 min. Permanents Nr. 2 ir Nr. 3 veikimo laikas: 5–10 min. Išskalaukite karštu vandeniu ir tęskite neutralizavimą.

Įspėjimas: sudėtyje yra thioglycolic rūgšties druskos ir amoniako. Sekite naudojimo instrukcijas. Venkite patekimo į akis. Patekus į akis, nedelsiant išplaukite dideliu kiekiu tekančio vandens ir pasitarkite su specialistu. Naudokite tinkamas pirštines.

Tik profesionaliam naudojimui.*

Dėmesio: laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenuryti.

Gamintojas: EVA PROFESSIONAL S.L., Ispanija. 

Tūris: 125 ml, 600 ml.