EVA Professional EVONDIL QUATERNIUM NEUTRALIZANTE 1+1 - ilgalaikio garbanojimo priemonė

Neutralizatorius užfiksuoja ir prailgina garbanų išsilaikymą, tuo pačiu atstato kapiliarų pluoštą, padaro plaukus minkštesnius ir blizgančius. Idealiai tinkamas naudoti su „Evondil Quaternium“ permanente. Jo rūgščių ir kondicionierių derinys padeda atkurti plauko pluoštą.

Kaip veikia priemonės sudėtyje esantis Quaternium polymer? Jis sustiprina formą ir garbanas, minkština ir atkuria plaukus, todėl plaukai tampa lengviau formuojami.

Naudojimas: praskieskite neutralizatorių šiltu vandeniu santykiu 1:1. Pasibaigus ilgalaikės garbanojimo priemonės veikimo laikui išskalaukite plaukus dideliu kiekiu vandens. Tuomet kruopščiai kiekvieną suktuką ištepkite neutralizatoriumi, pradedant nuo kaklo. Palaikykite 5–10 min. Atsargiai pašalinkite plaukų suktukus ir tepkite 1:1 neutralizatorių antrąkart, vėl palaikykite 5 –10 min. Išskalaukite dideliu kiekiu vandens ir pradėkite džiovinti bei formuoti plaukus.

Įspėjimas: sudėtyje yra hydrogen peroxide. Venkite patekimo į akis. Patekus į akis, nedelsiant išplaukite dideliu kiekiu tekančio vandens. Patekus ant blakstienų ar antakių, gresia apakimas. Jei toks incidentas įvyksta, pasikonsultuokite su gydytoju. Naudokite tinkamas pirštines. Laikykite vertikalioje pozicijoje, vėsioje, tamsioje vietoje. Atidarius, įsitikinkite, kad pakuotė tinkamai užsukta. 

Tik profesionaliam naudojimui.*

BE sulfatų | BE silikonų | BE parabenų

Dėmesio: laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nenuryti.

Gamintojas: EVA PROFESSIONAL S.L., Ispanija. 

Tūris: 125 ml, 1000 ml.